- English
- فارسی
فیزیولوزی تولید و ترشح شیر
این درس به ارزش دو واحد برای دانشجویان ارشد فیزیولوژی توسط دکتر احمد ریاسی (ariasi@cc.iut.ac.ir) ارایه می شود.
در این درس دانشجویان با ساختار غده پستان و سیستم کنترل کننده آن، آناتومی غده پستان (مجاری، بافت ترشحی، اجزای سلولهای اپیتلیال و ...)، سنتز مواد تشکیل دهنده شیر، سنتز دنوو اسیدهای چرب شیر در غده پستان، افت چربی شیر، شبکه لنفاوی و سیستم خونرسانی پستان، سیستم عصبی شیر، سنتز آغوز، فیزیولوژی غده پستان در دوران خشکی و پیشرفتهای اخیر در زمینه شیردهی و فیزیولوژی پستان آشنا خواهند شد.
دانشجویان باید اطلاعات عمومی تغذیه و فیزیولوژی دام های اهلی بویژه گاوهای شیری را بدانند.
75 درصد نمره دانشجویان آزمون پایان ترم تعیین خواهد شد.
25 درصد نمره دانشجویان با فعالیت های کلاسی و انجام تکالیف کلاسی و ارایه مطالب در کلاس تعیین خواهد شد.
شنبه : ساعت 15:30 تا 17