- English
- فارسی
تغذیه و تولید مثل
تغذیه و تولید مثل
این درس به ارزش سه واحد برای دانشجویان دکتری فیزیولوژی توسط دکتر احمد ریاسی (ariasi@cc.iut.ac.ir) ارایه می شود.
در این درس دانشجویان با مکانیزم های فیزیولوژیکی تولید مثل با تاکید بر اثر متقابل تغذیه و فیزیولوژی، اثر تغذیه در برقراری سیکل های فحلی پس از زایش و طول مدت فحلی ها، مدیریت تغذیه برای موفقیت در تولید مثل، دستکاری های تغذیه ای به منظور افزایش دریافت انرژی و پروتئین مورد نیاز برای تغییرات فولیکول های تخمدانی آشنا خواهند شد.
دانشجویان باید اطلاعات عمومی تغذیه و فیزیولوژی تولید مثل دام های اهلی بویژه گاوهای شیری را بدانند.
75 درصد نمره دانشجویان آزمون میانترم و پایان ترم تعیین خواهد شد.
25 درصد نمره دانشجویان با فعالیت های کلاسی و انجام تکالیف کلاسی و ارایه مطالب در کلاس تعیین خواهد شد.
نیمسال پاییز